Jutri bo v Ravnah na Koroškem Nafta 1903 odigrala svoje naslednje prvenstveno srečanje

Po tem, ko četa Franca Fridla zaradi nevšečnosti z vodo na igrišču ni mogla odigrati že druge domače tekme, se Nafta 1903 jutri odpravlja v Ravne na Koroško. Tam bodo namreč odigrali srečanje 22. kroga, proti ekipi Fužinarja.
Nafta 1903 bo jutri na mestnem stadionu v Ravnah na Koroškem poskušala uloviti naslednjo zmago, tokrat proti ekipi Fužinarja. Srečanje bo na sporedu ob 16.30 uri. Že sicer pa so 22. krog 2. SNL že včeraj odprli nogometaši Brava in Doba, štiri srečanja bodo odigrana v soboto, krog pa bo sklenjen s tremi nedeljskimi tekmami.

Precejšnje kadrovske spremembe med zimskim tekmovalnim premorom vsaj za zdaj še niso prišle do izraza. Ravenčani so v uvodni pomladanski preizkušnji resda pošteno namučili ptujsko Dravo, a nato pokleknili pred konkurentoma za obstanek v drugoligaškem rangu slovenskega nogometa. Po Iliriji so bili od čete trenerja Edina Osmanovića boljši še Slatinčani, Fužinar pa deset tekem pred koncem sezone za rešilnim mestom zaostaja pet točk. Korošci na zmago čakajo že vse od 14. kroga, tudi v soboto pa jih čaka zahtevna naloga.

Ekipa Fužinarja se sicer nahaja na nehvaležnem petnajstem mestu prvenstvene lestvice s 15 točkami, Nafta 1903 pa na tretjem, s 39 točkami in dvema obračunoma manj. Lendavčani bodo še tretjič po premoru nove točke iskali na gostujočem igrišču, na Koroškem pa bodo potrjevali zmago v prekmurskem derbiju. To so sicer želeli storiti že minuli velikonočni vikend, a jim tega narava pač ni dopustila.

Ekipi sta se sicer že pomerili v sedmem krogu prvenstva, in sicer v Lendavi. Zmago je takrat z 2:1 slavila lendavska Nafta 1903. Glavni sodnik na jutrišnjem srečanju bo Vojko Goričan, prvi pomočnik bo Matic Mežnar, drugi pomočnik pa Davorin Radusinović. Delegat na srečanju bo Štefan Tivold. Svoje soigralce bo iz klopi zaradi prejetega rdečega kartona na srečanju proti NŠ Muri, primoran spremljati Liridon Osmanaj.

Nadomestni srečanju 11. in 17. aprila

Nafta 1903 pa je med drugim tudi že dobila termina za igranje zaostalih srečanj. Kot smo že poročali, se bodo modro-beli doma proti ekipi Cherrybox iz Sežane pomerili v sredo 11.4.2018 ob 16.00 uri, zaostalo srečanje proti Zarici iz Kranja pa bodo modro-beli odigrali v torek, 17.4.2018 ob 19.00 uri. Na omenjenem srečanju bodo zasvetili reflektorji.