Jure Zrilić nov član uprave Radenske

Radenske d.o.o. ima po novem dodatnega člana. Kot direktor prodaje se ji je namreč pridružil Jure Zrilić, ki bo vodstveno ekipo okrepil s temeljitim poznavanjem specifik lokalnega trga in celotne Adriatic regije.
“Poleg tega bo z bogatimi izkušnjami s področja prodaje ter naprednimi veščinami kadrovskega menedžmenta dodatno prispeval k učinkovitejšim delovnim procesom in poslovanju celotne družbe. Ob novi funkciji Jure Zrilić tudi v bodoče ostaja prvi komercialist »treh src«,” so sporočili iz podjetja.

“Svojo vlogo v vodstvenem timu sem sprejel z veliko odgovornostjo. Pod okriljem skupine Kofola je Radenski v Adriatic regiji že uspel velik preboj – tako z vidika prodaje kot portfelja blagovnih znamk. Naš izziv je narediti korak naprej. Letos bomo krepili tudi blagovne znamke Studenca in z novimi aktivnostmi in potrošnike spomnili na izdelke, ki so nekoč že imeli stalno mesto v njihovih nakupovalnih košaricah,” je ob nastopu nove funkcije povedal Jure Zrilić, edini Slovenec v štiri-članskem vodstvu Radenske.

Kot direktor prodaje Jure Zrilić sodeluje pri pripravi strateških usmeritev Radenske že od maja 2015. Ima dragocene izkušnje na področju trženja in prodaje brezalkoholnih pijač ter široko znanje vodenja in upravljanja blagovnih znamk.