FOTO: Za vas smo pokukali v hotel Elizabeto, bodoči hotel Cubis

Včerajšnji popoldan smo se odpravili v hotel Elizabeto in se na lastne oči prepričali, da bo bodoči hotel Cubis dejansko povsem prenovljen. Po besedah Urške Filipič, bodoče vodje hotela, bi se otvoritev naj zgodila 23. avgusta, kar je sicer precej ambiciozno, a “bomo zavihali rokave,” je odločna Filipičeva.
V začetku letošnjega leta je Hotel Elizabeta v Lendavi dobil novega lastnika. Skorajda nemudoma po nakupu se je lastnik odločil za temeljito prenovo in sicer za prenovo vseh 24 sob, osrednji del z jedilnico, prav tako pa bodo uredili manjšo sejno sobo za do 20 udeležencev. Vse sobe ne bodo enake. Z novo notranjo podobo prihaja tudi novo ime; tako bo v avgustu, ko je planirano odprtje, Lendava dobila Hotel Cubis.

“Hotel bo namenjen tranzitnim gostom, poslovnežem, ki prihajajo zaradi vse uspešnejših malih in velikih podjetij in vsem ostalim, ki bi želeli ostati nekoliko dlje v teh koncih. Hotel Cubis bo nudil vso potrebno tehnološko infrastrukturo za še tako zahtevnega gosta prav tako pa bo dovolj domač, da se bodo v njem dobro počutili vsi,” so zapisali za naš spletni portal.

Spomnimo: Hotel Elizabeta je na dražbi, ki se je odvila v Ljubljani, po izklicni ceni 490.000 evrov kupila ljubljanska družba Sicom Invest.