FOTO: Z rdečimi baloni ob Mednarodnem dnevu redkih bolezni

Tudi Lendavi so se – letos prvič – ob Mednarodnem dnevu redkih bolezni zbrali in se z rdečimi baloni sprehodili po ulicah mesta. Dogodek, pravijo organizatorke po vsej Sloveniji, opozarja ne le na redke diagnoze otrok in odraslih, ampak želijo s sprehodom s prijatelji in podporniki ter z otroki ali odraslimi, ki imajo redke bolezni, omogočiti da se prav vsi srečamo z ljudmi z redkimi boleznimi.

 • Sašo

  Zakaj te brišete komentarje, če človek opozori na to da organizatorji shoda, izkoriščajo bolne otroke, za svojo politično propagando ?

  • joze

   Sašo – komentar preslikaj in potem imaš arhiv – kršenje svoboda govora itd po konvenciji, sodni praksi eu.

 • shrek

  kje pa je v članku govora o političnih zadevah? a imaš to halucinacije? ali pa si tak obsedenec s tem, da se ti prav meša od tega. ta dogodek nima nobene veze s politiko. bimbo eden, sašo!

 • Sašo

  Dobro ti veš o čem jaz govorim in dobro veš da je avtor članka izbrisal ne samo komentarje, ampak tudi nekorektne izjave organizatorjev pohoda, v katerih o otrocih z dna družbe, preide govor na muslimanske migrante .
  S tem ko pa žališ na osebni ravni pa kažeš samo pravi nivo kulture in pomanjkanje argumentacije, predvsem zaradi slednje si posledično tudi nekulturen, nestrpen in tudi rahlo nervozen . Kultura se vam pa itak kaže že s tem, ko izvajate politično propagando na plečih bolnih otrok . Moderator, zdaj pa lepo demokratično brisat, tisto kar ni za brat strpnim liberalnim očem 😉 .

  • Spoštovani Sašo!

   Najprej dovolite, da se Vam zahvalim za komentiranje na spletnem portalu Lendavainfo. V nadaljevanju bi Vas rad opozoril na neresnice pri vašem komentiranju. Brisali nismo nobenih komentarjev, brisali pa tudi nismo nobenih izjav, saj organizatorjev nismo intervjuvali.

   Če ste kljub temu prepričani v svoj prav, je to sicer vaša pravica.

   S spoštovanjem
   Urednik, Leon Novak

 • Sašo

  Spoštovani Leon .
  A da niste nič brisali ? Kje pa so potem moji komentarji od včeraj ? Kje so izjave, ki so bile pod uvodno besedo članka ? Izjave v treh odstavkih, zadnji je postal politični manifest. A ja tega ni bilo ? Lažem ? Verjetno imate prav, se opravičujem, včasih ko dolgo gledam v sonce, potem dva dni haluciniram in ne ločim med fikcijo in stvarnostjo .
  Se opravičujem, moja napaka , ljudje, ki pa jih ščitite in ki vam očitno liberalno ukazujejo kako skrbeti za vaš portal, pa niso nič manj kot so bili včeraj, hinavci .
  Brez skrbi, z mano ne boste imeli več problemov 🙂 .
  Lepo si kimajte en drugemu še naprej .
  Lp

 • Sašo

  …res niste brisali komentarjev, samo dobro ste skrili članek v katerem smo debatirali in ki je bil še včeraj na prvi strani, zdaj pa ga je zamenjal pač ta fotočlanek 😉 . Pametno Polde 😉 . Tega še nisem doživel na nobenem portalu .
  Lp

  • Spoštovani!

   No, mislim, da kljub vsemu, precej pretiravate. Če bi uporabili iskalnik ali pobrskali po arhivu, dosegljivem iz menija “Ostalo”, bi prav hitro, v nekaj sekundah naleteli na članek, ki je napovednik dogodka: http://lendavainfo.com/3-vseslovenski-pohod-z-rdecimi-baloni-letos-tudi-v-lendavi/

   Ta članek, v katerem pa pišete izmišljene obtožbe, pa je dejansko prispevek o že izpeljanem dogodku s fotogalerijo.

   S spoštovanjem,

   Urednik, Leon Novak

   • Sašo

    A zares mislite da se človeka članek toliko dotakne da imaš v mislih ves naslov in ga greš iskat v iskalniki ? Še včeraj je bil članek na naslovnici, kot že nekaj dni poprej, verjetno ? Potem je izginil in sem pač sklepal da ste ga izbrisali . Nisem tudi pogosto na vaši spletni strani in morem priznati da ne vem kam pač prestavite članek z danes na jutri, pa sem ga iskal, naslova pa kot sem pravil še zdaleč nisem imel v mislih, kot ga verjetno nima nihče… Priznam pa da sem bil malomaren pri prebiranju tega prispevka, kjer so fotografije s pohoda , zaradi tega tudi neupravičene in ne izmišljene obtožbe , za katere se opravičujem .
    Lp