FOTO: Vid Valič: Tvoj bodoči bivši mož

V lendavski Gledališki in koncertni dvorani se je včeraj zvečer odvijala izpovedna komedijantska predstava Vida Valiča z naslovom “Tvoj bodoči bivši mož.” Vid Valič bi se rad poročil. Že od nekdaj. Ampak, kaj narediš, če se hočeš poročiti, pa ne najdeš prave? Kaj narediš, če najdeš pravo, pa se ona noče poročiti s tabo? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče NE?! in kaj narediš, če ti kakšna reče DA?!




“Kako osvajati žensko, če se hočeš družiti le en večer, in kako osvajat žensko, da bo ostala s tabo dlje časa? Ali plešavost pomaga? Kakšna je formula za uspešen zmenek? Pojma nimam! Sem jih dal pa veliko čez!” V osebno izpovedni komediji Vid Valič išče odgovore na ta vprašanja in morda bo prav on tisti, ki bo na koncu dahnil: “DA!” Najbrž ne … a mogoče … Tvoj bodoči bivši mož je komedija, v kateri gledalci najdejo koščke svojega življenja, Vid pa priskrbi lepilo, da jih spet zlepite skupaj.

“V predstavi Tvoj bodoči bivši mož Vid Valič na zabaven način obdeluje poroke, ločitve, parčkanje in druge dogodivščine. Niz razprodanih predstav, salve smeha in soglasne pohvale namigujejo, da je spisal eno najbolj vročih komedij letošnje sezone.”