FOTO: Tako je veter “olepšal” dvoriščni del Župančičeve ulice 6

Stanovalec stanovanjskega bloka v Župančičevi ulici 6 nam je včeraj v poznih popoldanskih urah poslal fotografije razdejanja, ki ga je povzročil veter. “Vse to je prinešeno iz zabojnikov na “Eko-otoku,” se huduje stanovalec.

“V priponkah vam pošiljam slike, kako izgleda “dvorišče” med bloki v Župančičevi, po malo večjem vetru. Vse to je prinešeno iz zabojnikov na “eko-otoku,” se huduje stanovalec katerega verjetno zanima tudi, kdo bo sedaj to razdejanje pospravil. Kot je moč videti, je slednji o omenjeni zadevi obvestil pristojno občinsko inšpekcijo, podjetje Eko-Park in Stanovanjsko podjetje.

Stanovalec med drugim v elektronskem poštnem sporočilu pristojne naproša “naj se že prične sanacija “eko-otokov,” saj da to ne vodi več nikamor. Res je, da so v omenjeni ulici imeli že več takšnih prigod, ko je veter z odpadnim papirjem in vrečkami prekril dvoriščno stran stanovanjskega bloka. Kot slednji še zatrdi, “na zadevo pristojne opozarjam že vsaj štiri leta, ne zgane pa se noben,” je oster.

  • leglo

    Še dve leti boš opozarjal !!! Ali pa naredite blokovsko akcijo. Mislim, kuhano vino, pa to.

  • manuela

    Poberite jih smai! Če bi stanovali v hiši, tudi tja oz. na dvorišče prileti kakšna smet ali pa ko jeseni odpada listje. Itak se že vsi premalo gibljejo, tako da pamet v roke in ne na papir, da čakajo, da ti še rit obrišejo. Dvorišče je vaše, torej poskrbite tudi za to in se ne jezit ter čakati, da vam pridejo še najmanjši delček atoma pobirat.