FOTO: Pri Hozjanovih na Hotizi znova zasvetilo na tisoče lučk

Hozjanovi iz Hotize že 15. leto zapored okrasijo dvorišče in svojo hišo s tisoče lučkami, vsako leto pa jih je vidno več. Med drugim postavijo jaslice, delo pa pričnejo že vsaj slaba dva meseca pred božičem. Lučke bodo pri Hozjanovih prižgane ob večerih do 8. januarja.

 • dron

  Eni stvarno nimajo nobene mere. Kakšna prazna megalomanija samo zato, da bi prišel v novine. To ni umetniško ustvarjanje, ampak grmadenje kiča. Če bi res hotel kaj dobrega, bi ta denar porabil za bolane in revne otroke. Tako pa: egoistična prazna duša. Petelinjenje s kitajsko plastiko, pa to je bolano. Človek o sebi, da je moderni umetnik in dobričina. BU BU BU

 • kerecpeter

  to je prav ogabno pretiravanje. fuj

 • MaliBumbar

  Malo je celo grozljivo …

 • Sašo

  Ampak zares imajo vse počez nametano . Jaz imam rad Božič, okraševanje, ampak to kar je videti na fotografijah je brez repa in glave . Boljše bi bilo imeti polovico manj vsega in narediti zadevo estetsko in z zgodbo . Vmes so nekakšne pupe, porcelanaste, ali iz cunj ki ne sodijo zraven, potem je pastir večji 20 – krat od ovac, potem so spet ponekod ovce višje od štal…vmes se najde del ki je zelo lep in tematsko urejen, ampak načeloma pa žal nametano vse po čez, brez repa in glave .
  Lp

 • nekdo

  zelo žalostno, tako izgubi božič svoj celoten čar! in zakaj? samo, da bi ga ljudje prišli gledat in da bo v medijih. niti lepo ni, preveč nametano, kičasto, meni katastrofa.