FOTO: Prednovoletno srečanje vseh članov, obrtnikov – podjetnikov OOZ Lendava s podelitvijo jubilejnih priznanj

Območna obrtna zbornica Lendava je včerajšnji pozni popoldan v restavraciji hotela Lipa v Lendavi pripravila podelitev priznanj obrtnikom – podjetnikom, ki v letu 2019 obeležujejo skupnih 10, 20, 25 in 35 let dela v obrti in podjetništvu. Srečanje je bilo popestreno s kratkim kulturnim programom, podelitvijo priznanj in v nadaljevanju s plesom.
“Zbrali smo se, da podelimo jubilejne nagrade za vaše uspešno delo v obrti in podjetništvu. Delati 10, 20,25, 30, 35 in več let v spremenjenih pogojih poslovanja si zasluži posebno pozornost in čast. V teh burnih časih, ko se spreminja zakonodaja, pred vas pa so se Postavljale nove in nove zahteve, ste zmogli zbrati zadosti volje in poguma, da ste vztrajali na svoji poti. Pot obrtnika ni lahka, vendar pa tisti, ki vztrajate na njej dobro veste, kakšno zadovoljstvo prinaša zadovoljna stranka in zahvala vam za uspešno opravljeno delo.

V obrtno podjetniški zbornici Lendava smo ponosni na naše člane, ki dosegajo zavidljive uspehe v svojem okolju kjer delajo in širše po domovini in tujini. Trudili smo se in se še bomo, da bi vam pomagali premagovati ovire na vaši poti do uspeh. Zavedamo se, da je z zadovoljnimi člani tudi poslanstvo obrtno podjetniške zbornice upravičeno. Da bi vam lahko še bolj pomagali in obenem nudili storitve na bolj kakovostni ravni, smo prenovili glavno pisarno. Dobro počutje zaposlene sekretarke in vas obrtnikov pri urejanju poslovnih zadev na obrtno podjetniški zbornici je ključnega pomena za dobro storitev z naše strani do vas. Razen storitev na sami zbornici je bilo pripravljeno še mnogo drugih dogodkov, kot so razne delavnice, seminarji in ostala izobraževanja, ogledi sejmov in srečanja. Razen investicije v prenovo pisarne smo tudi izpeljali nakup poročne dvorane, ki se nahaja ob sami zbornici.

Z urejenostjo dvorane, bomo imeli sodoben prostor za izvajanje delavnic in seminarjev. Na ta način nam nebo potrebno najemati dvoran na drugih lokacijah v soseščini. Da pa ne izvajamo samo poslovne storitve za naše člane, smo organizirali v letošnjem letu tudi dva izleta in dan odprtih vrat obrtno podjetniške zbornice Lendava. Organizirani dogodki so dobro obiskani in nam je v veselje, da se želite družiti in zabavati. V sodelovanju s Športno zvezo Lendava se udeležujemo tudi športnih tekmovanj, kjer naši obrtniki, podjetniki dosegajo zelo lepe rezultate,” je dejal Marjan Koren, predsednik OOZ Lendava.

Priznanja za 10 let obrtništva – podjetništva so prejeli:
– Sanja Ferenčak
– Mirjana Utroša

Priznanja za 20 let obrtništva – podjetništva so prejeli:
– DENING
– Marija Frančič

Priznanja za 25 let obrtništva – podjetništva so prejeli:
– Jožef Bela
– Jožef Hak
– Tibor Horvat
– Terezija Koša
– Aranka Magyar
– Darko Slavinec
– Milan Špilak
– Boris Žalik

Priznanja za 30 let obrtništva – podjetništva so prejeli:
– Eva Maria Banutai
– Štefan Gyurica

Priznanja za 30 let obrtništva – podjetništva so prejeli:
– Dragica Žižek

Priznanje obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, sekcije za gostinstvo in turizem je prejela Eva Maria Banutai, za 30 let poslovanja.