FOTO: Na radiu Murski val obdarili 71 otrok

Radio Murski val se v minulih dneh ni ukvarjal samo s svojo primarno dejavnostjo, temveč tudi z obdarovanjem otrok. V sodelovanju s Centri za socialno delo Pomurja so obdarili 71 otrok.
Radio Murski val je letos prvič v svojih prostorih organiziral obdarovanje otrok. Teh je bilo kar 71, darila pa jim je izročil Božiček. Na radio so obdarovanje organizirali v sodelovanju s Centri za socialno delo Pomurja (Murska Sobota, Lendava, Ljutomer in Gornja Radgona). Pobudo za obdarovanje je dal Aleš Patekar, ki se je odrekel svoji božičnici, pridružili pa so se mu še murskovalovci in s skupnimi močmi uresničili božične želje 71 otrok.

Otroci so pred prejemom daril v prostorih radia bili deležni še pravljice ter glasbe za boljše vzdušje, Božičku, ki je imel res polne roke dela, pa so poleg radijskih delavk in delavcev na pomoč priskočile tudi vrle palčice. Radijci so si zaželeli, da bi takšno obdarovanje postalo tradicionalno. Kot lahko razberete iz fotografij je bilo vzdušje čisto zares, veselo, praznično in čarobno, kot je bil čaroben tudi ta praznični čas.