FOTO: Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Sinoči je v lendavski Gledališki in koncertni dvorani do dobra prisotne gledalce nasmejala monokomedija z naslovom moški so z Marsa, ženske so z Venere. O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, je gledalce na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić.

Le če ste zadnjih nekaj let živeli v jami, ste zamudili eno najbolj prodajanih knjig, avtorja John Gray-a. Knjiga Moški so z Marsa, ženske so z Venere, je bila do danes prodana v več kot 50-ih milijonih izvodov in prevedena v 46 jezikov.

Klasični priročnik Johna Gray-a za razumevanje nasprotnega spola je sprožil revolucijo, njegov naslov pa je danes eden najbolj prepoznavnih na svetu.

John Gray je postal vodilni strokovnjak na področju odnosov med moškimi in ženskami in je na to tematiko napisal že 17 knjig. Poleg tega se s pomočjo predavanj in seminarjev trudi ljudem razložiti, da težava ni v naših partnerjih, ampak v našem dojemanju partnerja in njegovih odzivov.

Kako je knjiga pristala na gledaliških odrih?

Francoz, Paul Dewandre, se je nad knjigo in  predavanji Johna Gray-a v Ameriki tako navdušil, da je pod njegovim peresom nastala gledališka predstava, ki je po izjemnem uspehu v Franciji privabila že več kot 1.000.000. gledalcev v gledališča širom po svetu.

O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, je prisotne na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić. S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju komedije “Moški so z Marsa, ženske so z Venere” pomagal igralec in režiser ter dobitnik prestižne nagrade Žlahtni komedijant 2015, Gašper Tič.

Skupaj sta ustvarila 90-minutno komedijo, ki je v dvorani sprožila obilico smeha, spogledovanja in zbadanja s komolci, saj se bodo gledalci počutili, kot da Denis govori ravno o vas.