FOTO: Modro-beli združili prijetno s koristnim

Članska ekipa Nafte 1903, pred katerimi je začetek prvenstva v 3. SNL -Vzhod, je minulo soboto že drugič zapovrstjo opravila relaksacijski dan. Tokrat so se odpravili na Bukovnico.

Nogometaši članske ekipe Nafte 1903 so minulo soboto že drugič zapovrstjo opravili relaksacijski dan. Ob koncu julija, ko ga je vodstvo kluba organiziralo prvič, so se po opravljenem lažjem treningu odpravili na ogled stolpa Vinarium, za tem pa so imeli organizirano skupno kosilo in kopanje v Hotelu Lipa. Relaksacijski dan se je takrat zaključil z igranjem raznih športnih iger (odbojka,nogomet).

Tokrat pa so se modro-beli najprej odpravili v kolesarski center Murania, kjer so si izposodili kolesa in se za tem odpravili v Dobrovnik, natančneje na bukovniško jezero, kjer so obiskali tamkajšnji adrenalinski park. Sledili sta približno dve uri uživanja v raznih spretnostih polnih adrenalina.

Že sicer pa seveda velja omeniti, da so modro-beli včeraj v Križevcih na Goričkem odigrali pripravljalno srečanje in ga dobili z 0:3. (Kovač, Panić, Vinko -11m)