FOTO: Minuli vikend je bil v znamenju fotografije

Foto-video klub Lendava je v sodelovanju s podjetjem DigiFot iz Lendave, v sklopu festivala Poleti v Lendavo ter ob sodelovanju revije Digitalna Kamera – Revije za sodobnega fotografa, uspešno izpeljal fotografsko obarvan vikend.
Ponudba je bila pestra, dogodki so se vrstili od sobotnega jutra in nadaljevali do nedeljskega poldneva. Sobotno dogajanje je popestrila bogata ponudba fotografske opreme na stojnicah, z sodelujočimipa je bila tudi priznana slovenska pin-up modelka, Sara Stacey Child, fotografska delavnica podjetja Digifot “Natisnimo svoje spomine” pa je prisotne popeljala v svet oblikovanja foto knjige.

Na ogled je bila postavljena camera obscura ter 3 fotografske razstave; v Centru Banffy se je predstavil Fotoklub Nagykanizsa, v Sinagogi Fotoklub Čakovec ter v preddverju Gledališke in koncertne dvorane člani Foto-video klub Lendava. Dneve fotografije so zaključili minulo nedeljo dopoldan, ki je bila rezervirana za portretno fotografiranje prostovoljcev, nakar so pri Digifotu le te tudi natisnili.

Foto: Foto-video klub Lendava