FOTO: Mednarodni rekreativni turnir v badmintonu: Zmaga domače dvojice

v dvorani DSŠ se je danes odvil mednarodni rekreativni turnir Lendava Open 2018, ki se ga je udeležilo 26 tekmovalcev, med člani BK Mladosti pa so najuspešnejši bili Peter Paller in Nejc Šendlinger v dvojicah in Saša Pahor z zmago v kategoriji C med posamezniki.
V najmočnejši kategoriji A je zmago pri posameznikih slavil Dejan Glazer iz Maribora, drugi je bil Mitja Sekereš, tretji pa Bojan Sekereš, oba naša predstavnika kluba. Pri ženskah je zmagala Maja Žubrinić (Zagreb), druga je bila Brigita Golob (Maribor) in tretja Veronika Jelen Polak (Celje).

V kategoriji B je zmago slavil Andrej Mokotar, pred domačinoma Sašem Kranjcem in Borutom Kuprivcem. V kategoriji C pa je najboljši bil domači predstavnik Saša Pahor.

V moških dvojicah so prva tri mesta zasedli domačini; zmagala sta Peter Paller in Nejc Šendlinger, druga sta bila Robi Doler in Simon Kezele, tretja pa Sašo Kranjc in Saša Pahor. V mešanih dvojicah sta najboljša bila Andrej Mokotar in Veronika Jelen Polak, druga sta bila Saša Pahor in Martina Bukovec, tretja pa Simon Kezele in Ladislava Hranilovič.

Foto in tekst: BK Mladost

 • joze

  $PORT. PO. BAŽIKASTO

  Biljana Bažika dajala streho nad glavo madžarskim prostitutkam Ker pa jim je jemala pol zaslužka, bo Lendavčanka sedela 4 leta
  Ljubljana – Kako nasprotujoča si mnenja o tem, ali prostitucija sploh spada v svet kaznivega dejanja trgovine z ljudmi, imajo tožilci in odvetniki, se je izkazalo tudi v zaključnih besedah v zadevi Bažika. »Biljana Bažika je bila prištevna, izkoriščala je prostitucijo v ekonomskem smislu in v medčloveških odnosih. Do oškodovank je delovala kriminalno in izkoriščevalsko,« je bil odločen specializirani tožilec Jože Levašič. Njena odvetnica Lucija Šikovec Ušaj pa je protestirala, da klientka sploh ni zagrešila kaznivega dejanja: »Pravo trgovino z ljudmi te dni spremljamo prek medijev. Gre za Tajvance, ki so jih imeli zaprte, brez telefonov, enkrat tedensko so lahko klicali domov, a pod nadzorom. In še takrat so lahko razlagali le, kako jim je dobro.«

  • D_Evil

   In v kakšni povezavi je vaš komentar s samim člankom?!?