FOTO: Ljutomerčani vnovič premagali Lendavčane

Prleki so se v Lendavi vnovič pomerili proti Lendavčanom. Tako kot minulo nedeljo, so se tudi tokrat Lendavčani pomerili proti Ljutomerčanom, a vendar tokrat ne proti enaki ekipi kot prejšnjič. So pa tudi ti bili boljši za dva meta, in to po tem, ko sta obe moštvi dobili vsaka po dve četrtini.
“Ne glede na to, da moštvi nista bili kompletni je bila tekma ves čas izenačena. 30 sekund pred koncem tekme smo na krilih Tomislava Hozjana povedli za točko, a se je ponovil scenarij iz tekme prejšnjega tedna, kljub temu, da smo se dogovorili, da onemogočimo njihovega najboljšega strelca Aleša Preglja, da zadane koš, vendar smo 20 sekund do konca pozabili na Tomaža Ščernjaviča, ki je s prodorom uspel priti do koša, pri čemer je zadel lahek koš za dve točke, nakar so gostje povedli za točko.

Ostalo nam je še 15 sekund, vendar smo z napačno podajo “podarili” nasprotnikom žogo, ki so le 5 sekund do konca zadeli še za 3 točke. Tekmo prejšnjega in tega tedna bi lahko z nekoliko bolj zbrano in preudarno igro odločili v svojo korist, toda treba je pogledati naprej, se usmerit na naslednja srečanja ter upat, da se bo tudi nekaj sreče obrnilo v bodoče v našo korist,” je dejal Gorazd Horvatič.

KK Lindau Lendava – KK Lotmerk 69:73 (14:23, 18:12, 19:14, 18:24)

KK Lindau: Tomas Hozjan 18, Dejan Zrna 14, Dušan Frančič 11, Sandi Horvatič 10, Denis Rantaša 9, Beno Gönc 5, Blaž Tvrtko 2
KK Lotmerk: A. Pregelj 22, R.Gošnjak 14, T.Črnjavič 13, J. Vajs 9, L.Horvat 7, J.Godec 5, L. Franov 3