FOTO: Lendavski upokojenci pometli s konkurenco

V okviru praznovanja 24. občinskega praznika občine Gornja Radgona, je Društvo upokojencev Gornja Radgona priredilo zanimivo tekmovanje v balinanju invalidov in upokojencev Pomurja za “Pokal občine Gornja Radgona 2019.”
Po lepem in prijetnem vremenu se je zanimivega tekmovanja na balinišču pri Domu starejših občanov Gornja Radgona, na Tratah, udeležilo šest ženskih in pet moških ekip, vse od Lendave, čez Mursko Soboto do Gornje Radgone. Pred tekmovanjem so udeležence in udeleženke pozdravila predsednica DU Gornja Radgona, Inge Ivanek, ki je na koncu podelila tudi pokale in priznanja najboljšim. S svojo navzočnostjo pa so udeležence tekmovanja in spremljevalce, blizu stotnija jih je bila, počastili tudi župan občine Gornja Radgona, Stanislav Rojko, predsednica Pomurske pokrajinske zveze društev upokojencev Murska Sobota, Viola Bertalanič in direktor DSO Gornja Radgona, mag. Marjan Žula.

Ko gre za samo tekmovanje, ki ni bilo niti malo prijateljsko, saj so se vsi posamezniki borili po najboljših lastnih zmožnostih, so največ uspeha imeli člani ekipe Društva upokojencev (DU) Lendava, med ženskami pa so najboljše bile članice ekipe Medobčinskega društva invalidov (MDI) Gornja Radgona.

Končni vrstni red, moški: 1. DU Lendava, 2. DU Bodonci – Brezovci – Zenkovci, 3. MDI Gornja Radgona, 4. DU Gornja Radgona, 5. DU Bakovci.
Končni vrstni red, ženske: 1. MDI Gornja Radgona, 2. DU Lendava, 3. DU Bakovci, 4. DU Gornja Radgona, 5. DU Bodonci – Brezovci – Zenkovci, 6. DU Murska Sobota.