FOTO: Lendavčanke: Ekipa male odbojke ostaja neporažena, zmagi ostali doma

Z dvema novima zmagama si je ekipa Muranie Lendava že danes zagotovila mesto med šestnajstimi najboljšimi ekipami v državi. Po četrtem krogu v pomurski regiji so mlade odbojkarice OK Lendave še brez poraza in trdno na prvem mestu lestvice.
Na domačem parketu so se najprej pomerile z ekipo ŽOK Sobota II in oba niza suvereno zaključile z rezultatom 25:4. V drugi tekmi so se pomerile z drugo uvrščeno ekipo pomurske regije OK Ljutomer in na koncu slavile z 2:1 v nizih.

“Zmagi sta zasluženo ostali doma. Prvo tekmo smo odigrali brez napake. Najbolj me veseli, ker ekipa iz tedna v teden napreduje v vseh segmentih igre. Obe tekmi smo odigrali tako kot smo se zmenili. Kontrolirali smo igro in nasprotnika. Celotno tekmo nas je krasil odličen pristop, kar odraža tudi rezultat. Bili smo zbrani in disciplinirani, a smo se vseeno igrali in uživali v igri. Čestitam in zahvaljujem se tudi vsem na tribuni, za podporo in navijanje. Druga tekma je bila bolj zanimiva, ker smo igrali proti močnemu nasprotniku; kvaliteta odbojke je bila na visokem nivoju. Moram pohvaliti vse igralke, bile so taktično, telesno in mentalno odlične. Pokazale so svoj talent in zakaj so po osmih tekmah še brez poraza,” je ponosen na svojo ekipo trener Spasoje Todorović.

Murania Lendava : ŽOK Sobota II, 2:0 (25:4, 25:4)
OK Ljutomer : Murania Lendava, 1:2 (15:25, 25:14, 18:25)