FOTO: Kljub dobri igri ob koncu nekoliko popustili, a zabeležili zmago, modro bele zapustila Vaš in Cekovski

Nogometaši Nafte 1903 so včerajšnji popoldan odigrali drugo prijateljsko srečanje, tokrat proti novopečeni madžarski prvoligaški ekipi Kaposvári Rákóczi. Ekipa Nafte 1903 je omenjene ugnala s 3:2, pri čemer velja omeniti, da je do drugega dela drugega polčasa vodila s 3:0.
Lendavska Nafta 1903 se je včerajšnji popoldan v drugem prijateljskem obračunu pomerila proti novopečenemu madžarskemu prvoligašu, ekipi Kaposvári Rákóczi. Ekipi sta prikazali všečno igro, posebno dober in gledljiv nogomet pa je tokrat pokazala lendavska ekipa. Do drugega dela drugega polčasa so Lendavčani vodili s 3:0, dosegli dva zadetka v prečko in še bi lahko naštevali in srečanje naposled zaključili z rezultatom 3:2.

Vaš in Cekovski zapustila modro-bele

“Strokovno vodstvo Nafte 1903 se je v preteklih dneh odločilo, da v prihajajoči sezoni ne bo računalo na dva igralca. Tako sta klub zapustila Denis Cekovski, ki je nosil Naftin dres tri leta, v večini pretekle sezone pa zaradi poškodbe kolena ni igral in domačin Arpad Vaš, ki se je v Lendavo pred časom vrnil iz murskosoboške Mure. Obema se zahvaljujemo za njun doprinos k klubskim ciljem in jim želimo veliko uspeha ob novih nogometnih izzivih,” so sporočili. Za nadaljevanje sodelovanja pa se je klub dogovoril z bočnim branilcem Markom Maleševićem. Marko bo tako barve Nafte 1903 branil še najmanj eno leto.