FOTO: Izlet stanovalcev DS Lendava

Stanovalci in zaposleni Doma starejših Lendava so minuli teden odpravili na izlet po naši bližnji okolici. Več v priloženi fotogaleriji!

“Po zajtrku smo se z avtobusom najprej odpeljali na Hotizo in si ogledali Halasov križev pot. Pot  smo  nadaljevali do Velike Polana, kjer nas je sprejel Župnik Boris Tibaut. Ogledali smo si župnijsko cerkev, grob Župnika Daniela Halasa ter park. Pot nas je vodila še do Turnišča v Župnijsko cerkev, kjer nas je sprejel kaplan Daniel Golavšek. Povsod smo bili lepo sprejeti in izvedeli  marsikaj zanimivega. Ob prijetnem druženju pa ni  izostala niti molitev in petje. Na poti domov smo se ustavili v gostilni v Nedelici  na kosilu. Čeprav že nekoliko utrujeni smo se odpeljali še do razglednega stolpa v Lendavskih goricah in najpogumnejši so ob lepem vremenu lahko občudovali razgled po Sloveniji in treh sosednjih državah. Povratek domov se je ob prijetnih vtisih iz izleta zavlekel v pozne popoldanske ure.”

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/113431614612884969612/albumid/6288124714503036369?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]