FOTO: Članska ekipa Nafte 1903 opravila odprti trening

Članska ekipa lendavskega drugoligaša je včerajšnji dopoldan opravila odprti trening, pred katerim je sledilo še fotografiranje članov z mlajšimi selekcijami. Nedeljsko srečanje proti Beltincem med ekipo sicer še odmeva.
Nafta 1903 je včerajšnji popoldan, natančneje ob 16.00 uri, opravila odprti trening, pred katerim se je članska ekipa fotografirala z mlajšimi selekcijami. Na omenjenem treningu je sodelovala celotna ekipa, vključno z vsemi novinci, prisoten pa je bil tudi direktor nogometnega kluba, Gergely Kocsárdi. Ekipa bo trening ponovila tudi danes in sicer v dopoldanskem času, ko bo sledila videoanaliza, ter jutri in v petek. Pred ekipo je namreč novo srečanje, lendavska publika pa po bolečem porazu v Beltincih pričakuje nove tri točke.

Srečanje v Beltincih še odmeva

Tako med ekipo kakor tudi med navijači in simpatizerji varovancev Mariana Sluke nedeljsko srečanje še kar odmeva. Pred nekaj manj kot 1.500 gledalci so modro-beli prikazali površno igro, katero je nasprotnik po napaki obrambe modro-belih okronal z zadetkom, ki je bil hkrati tudi končni zadetek na srečanju, današnja videoanaliza pred dopoldanskim treningom pa bo najbrž odgovorila na marsikatero vprašanje.

Marian Sluka: “Iz tekme v Beltincih se moramo učiti.”

“Nikakor ne moremo biti zadovoljni z rezultatom, še manj pa s prikazano igro. Prvi polčas smo ekipi Beltincev podarili. V nedeljo nisem opazil pravega dvoboja, pa tudi agresivnost ni bila na takšnem nivoju, kot sem si predstavljal. Nasprotniku je danes bolje uspevalo, kot nam. Zadetek smo prejeli po storjeni veliki napaki obrambe, a bi slednjega vsekakor lahko preprečili. Razen omenjene akcije domači več niso imeli nobene priložnosti v prvem polčasu. V drugem delu tekme smo nivo igre nekoliko dvignili. Domači so imeli tri velike priložnosti, katere pa je naš vratar odlično ubranil. Kljub temu, da smo v drugi polčas odigrali bolje, nam je manjkalo agresivnosti. Ni nam uspelo sestaviti ene same nevarne akcije. Igrali smo predvsem po dveh krilih, a noben ni prišel do podaje pred kazenskim prostorom. Najbolj sem pogrešal igralca, ki bi po srečanju nase prevzel odgovornost in pomagal ekipi,” je bil za spletno stran Nafte 1903 kritičen Sluka.

V soboto ob 16.30 uri v lendavskem Športnem park sledi srečanje proti novincu v drugi državni ligi, Dravogradu.