FOTO: Čentibčani visoko ugnali Bistričane

V Čentibo so se tokrat, na dan prvega srečanja v nadaljevanju prvenstva v Medobčinski nogometni ligi Lendava, odpravili nogometaši iz Bistrice. Prisotni gledalci, bilo jih je okrog 60, so spremljali sicer dober nogomet, a hkrati bistveno premoč domače ekipa, ki je naposled zmagala s 6:1.
Uvodni del nadaljevanja sezone v MNL Lendava se je odvil tudi na čentibski Kajzerici. Domača ekipa je tokrat pričakala ekipo iz Bistrice in jih v sončnem, a rahlo hladnem in vetrovnem vremenu rezultatsko povsem nadigrala. Po 90. minutah srečanja so domači slavili s kar 6:1. Po dvakrat je zadel Julian Lebar (14. in 31. minuta), kar trikrat Tihomir Kepe (41. 81. ter 84. minuta) ter enkrat Marko Kiralj (86. minuta). Za goste je zadetek prispeval Benjamin Kavaš in sicer v 75. minuti. Spomnimo: Čentibčani so zmago dosegli pod vodstvom novega trenerja, Gordana Gerebica. Čeprav so gosti prikazali sicer dobro igro, so v drugem delu precej popustili.

Trener čentibske enajsterice z videnim zadovoljen

“S srečanjem sem zelo zadovoljen v vseh pogledih. Vse kar smo se dogovorili v slačilnici smo prenesli na igrišče. Pohvaliti moram prav vse igralce. Težko in nepravično bi bilo kogarkoli izpostavljati, vendar vem, da bi me zagotovo vprašali po igralcu tekme. Če je že tako bi izpostavil Aljošo Kepeja. Omenjeni je odigral mojo taktično zamisel, s čimer je vsekakor moj izbor. Za mene osebno je bila to zelo živčna tekma. Namreč, po šestih letih sem ponovno angažiran kot trener. Rezultat pove vse. Še za konec o današnjem nasprotniku: Gre za mlado in obetavno ekipo. Če bodo dali čas ekipi in tudi trenerju, ki je kvaliteten, bodo nedvomno zelo uspešni. Za konec še toliko: Zmagali smo, ker smo na igrišču sodelovali Hvala vam fantje,” je po srečanju dejal trener domačih, Gordan Gerebic.

Čentiba – Bistrica 6:1 (2:0)

Gledalcev: 60, sodniki: Jožef Koren, Patrik Herženjak, Marjan Tompa, delegat: Klemen Svetko.
Strelci: Čentiba: Lebar Julian (14., 31.), Tihomir Kepe (47., 81., 84.), Marko Kiralj (86,). Bistrica: Benjamin Kavaš (75.)