Eno izmed pomurskih zdravilišč: Ker je v savno prišel s kopalkami, jih je dobil

Minulo soboto je v enem izmed pomurskih zdravilišč prišlo do pretepa, posredovati pa je morala celo policija, ki je dvema tujima državljanoma izdala plačilna naloga.
Minulo soboto so bili policisti obveščeni, da je v enem izmed zdravilišč v Pomurju prišlo do pretepa. Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je do pretepa prišlo v savni zdravilišča, ker je 44-letni gost prišel v savno z oblečenimi kopalkami.

Vsi, ki so bili v savni so ga opozarjali, da kopalke v savni niso dovoljene. Zato se je med gosti vnel prepir in kasneje pretep, kjer je bil 44-letni gost poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil lahko telesno poškodovan.

Zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju je bila dvema kršiteljema izrečena globa v višini 417,29 evrov, katero sta tujca plačala na kraju storitve prekrška.

Policisti obravnavajo še tatvino gradbenega materiala

S strani gradbenega podjetja so policisti včeraj, 6.11.2018 prejeli prijavo, da je neznani storilec preko vikenda iz zaklenjenega gradbišča v Murski Soboti odtujil zaščitno membrano za streho. Podjetje je oškodoval za okrog 4000 evrov.