Dobrodelni bowling Lions kluba in Kluba managerjev in podjetnikov Lendava

Lions klub Lendava in Klub managerjev in podjetnikov Lendava sta minulo soboto v centru Maximus v Murski Soboti organizirala dobrodelni bowling turnir.

Turnirja se je udeležilo 10 ekip. Šest ekip je bilo podjetij, članic KMPL, v katerih so bila zastopana podjetja iz Lendave; Legartis, Gradal, Nafta Strojna, Barting, Virs in Artex. Štiri ekipe pa so bile oblikovane s strani LK Lendava, v katere so se združili posamezniki. Najboljše tri ekipe in najboljši trije posamezniki so prejeli praktične nagrade.

Po končanem tekmovalnem delu so se sodelujoči družili še ob bograču v Termah 3000, v Moravskih Toplicah. “Zbrana sredstva bomo razdelili socialno šibkim družinam in pomoči najbolj potrebnim mladim iz območja Lendave,” so dejali pri Lions klubu Lendava

Lionizem leto spraznuje 100-letnico obstoja, zato je imela ta akcija še dodatni naboj in hkrati večji simbolni pomen. Akcije se je udeležil in jo s svojo prisotnostjo popestril tudi predsednik Lions združenja Slovenije tj, guverner distrikta 129, Gregor Pajić.

Lions klub se zahvaljuje vsem sodelujočim ekipam in vsem donatorjem za donirana sredstva in praktične nagrade. “Hvala za pozornost in razumevanje in želimo si, da bi tudi v bodoče ostali del naših dobrodelni akcij,” zaključujejo pri Lions klubu.

bowling2[1]

bowling1[1]