Danes se nadaljuje tretjeligaški ples!

Danes se na nogometnih zelenicah širom pomurja pričenja nogometni ples. Srečanja se bodo pričela s 15. krogom, nadaljevanje prvenstva pa bo odprl derbi prvo in drugouvrščene ekipe, Nafte 1903 in Beltincev. Srečanje bo odigrano v Beltincih.

Ljubitelji okroglega usnja, navijači in simpatizerji nogometnih klubov so ta dan nestrpno pričakovali. Danes se namreč, s 15. krogom, nadaljuje vzhodno tretjeligaško prvenstvo, katerega bosta odprli ekipi s samega vrha lestvice. Ob 15.00 uri se bosta udarili ekipi Beltincev in Nafte 1903, kar bo vsekakor svojevrsten derbi, ki bo med drugim odločil kdo bo tisti, ki bo na prvem mestu ligaške lestvice.

Tako Nafta 1903 kakor tudi Beltinci, ki sta prvo in drugouvrščeni ekipi na lestvici, napovedujeta oster boj za prevlado najprej na igrišču, za tem pa še na ligaški lestvici. Nafta 1903 je trenutno prva, s 35 točkami, Beltinci pa drugi, s 33 točkami. Obe ekipi seveda kandidirata za vstop v višji rang tekmovanja, a je tik za obema ekipama še murskosoboška NŠ Mura s prav istimi ambicijami.

Lendavčani so sicer v prestopnem roku na veliko trgovali, o čemer smo že večkrat poročali, med tem ko so žuto-plavi ostali zvesti svojim najpomembnejšim stebrom ekipe. Nafta 1903 je opravila lepo število pripravljalnih srečanj, na katerih se je, če potegnemo črto odrezala zavidljivo, počivali pa seveda niso niti v Beltincih. A da ne bomo preveč govoričili, vse bo jasno danes, nekaj minut ped 17.00 uro, ko bo znan rezultat srečanja v Beltincih.