Danes pod reflektorji proti kranjski Zarici

V lendavskem Športnem parku bo danes pod reflektorji odigrano zaostalo srečanje 21. kroga proti kranjski Zarici. Nafta 1903 bo tako zvečer lovila še zadnjo priložnost za uvrstitev na drugo mesto prvenstvene lestvice, današnja zmaga pa bi med drugim bila tudi obliž na rano s sobotnega srečanja.
Danes zvečer se za lendavsko enajsterico na domačem terenu začenja boj za nove tri točke in posledično tudi za uvrstitev na 2. mesto prvoligaške razpredelnice. Ekipi pa sta sicer prvo srečanje odigrali v začetku lanskega oktobra, v šestem krogu prvenstva. Nafta 1903 se je iz Kranja v Lendavo takrat vrnila s tremi točkami, saj je domače premagala s kar 1:4. Današnja vnovična zmaga bi tako bila pravi obliž na v soboto prizadejano rano.

Današnje srečanje se bo v lendavskem športnem parku pričelo ob 19.00 uri. Rdeči vragi so sicer že večkrat pokazali, da lahko ogrozijo tudi moštva z vrha lestvice, je pa res tudi, da je Nafta 1903 na svojem igrišču izgubila le enkrat. Tako Lendavčani, kakor tudi Kranjčani, ne bodo nastopili v popolni postavi. Domači ekipi bosta manjkala Jurica Valentić in Žiga Živko, pri gostih pa Matic Ahačič in Tim Mataič. Omenimo naj, da se Kranjčani trenutno nahajajo na štirinajstem mestu drugoligaške tabele.

Kakšen bo razplet je seveda težko napovedati, saj gre za dvoboj dveh dobrih ekip. Pričakovanja pod Lendavskimi Goricami so po sobotnem srečanju seveda visoka. Ker ekipa Nafte 1903 danes nujno potrebuje tri točke, si ekipa vsekakor želi in zasluži glasno navijanje. Glavni sodnik na srečanju bo Armando Šorli, ob bokih pa mu bosta pomagala Tadej Friš in Jure Sužnik.