Dan odprtih vrat jutri tudi na lendavski Občini

Skupnost občin Slovenije že devetič zapored z nekaterimi občinami članicami organizira Dan odprtih vrat v občinah. Najavljamo, da bodo nekatere občine povabile svoje občanke in občane ter medijsko javnost, zaradi česar vas vabimo, da jih obiščete in si ogledate nekatere pridobitve ter se informirate o načrtih v lokalnem okolju. Svoja vrata bo odprla tudi Občina Lendava.
S skupno akcijo občin članic in Skupnosti občin Slovenije želi tudi Občina Lendava opozoriti na številne uspešne projekte in razvojne priložnosti lokalnega okolja ter tako občankam in občanom predstaviti dobro delo občine.

Občina Lendava bo v sredo, 12. februarja 2020 od 7. do 17. ure odprla vrata Mestne hiše.

Na ta dan bo mnogo občin po Sloveniji občankam in občanom odprlo vrata za različna srečanja ali pogovore, ter tako pokazale koliko dobrega je bilo narejenega in utrla pota dobremu sodelovanju z občankami in občani tudi v prihodnje. Župan Janez Magyar, podžupanja Rozina Nemec in podžupana Igor Kulčar ter Ivan Koncut bodo s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev predstavili delovanje in naloge Občine ter si vzeli čas za pogovor tudi o drugih, za prebivalce naše občine pomembnih temah.

V dopoldanskih urah bodo Občino obiskale skupine, in sicer udeleženke skupin socialne aktivacije, skupina otrok Vrtca Lendava, učenci obeh lendavskih osnovnih šol ter dijaki Dvojezične srednje šole Lendava.

Župan bo ob 16. uri s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev predstavil delo in naloge občine, aktualne in načrtovane investicije ter pomembne projekte.

Želimo si, da bi skupaj z vami počastili dosedanji razvoj na lokalni ravni ter skupaj raziskali tudi vaše želje po razvoju našega lokalnega okolja.