Daihen Varstroj tudi letos na številne sejme

Podjetje Daihen Varstroj iz Lendave bo tudi v letu 2018 sodelovalno na številnih sejmih doma in tudi onkraj meja, kjer bo predstavljalo svoje najnovejše in najsodobnejše rešitve s področja robotskega varjenja ter avtomatizacije varilnih procesov.
Prvi sejem, na katerem bo Daihen Varstroj prisoten kot razstavljalec bo sejem IFAM, ki pa se letos prvič odvija v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. Sejem IFAM privablja podjetja s področja industrijske avtomatizacije, robotike, mehatronike in elektronike. Letos se bo sejem odvijal v času od 12. in 13. februarja.

V sredini aprila bo Daihen Varstroj svoje izdelke predstavljal na sosednjem hrvaškem, in sicer na sejmu BIAM Varjenje v Zagrebu, ki se vrši vsako drugo leto.

Meseca maja se bo Daihen Varstroj, kot ponudnik inovativnih rešitev na področju varjenja ter robotizacije in avtomatizacije, predstavil na dveh sejmih, in sicer na Madžarskem in v Srbiji. V Budimpešti na Madžarskem bo to sejem Machtech, kjer je prisotnih 420 razstavljalcev iz 19 različnih držav. V srbski prestolnici Beograd pa bo Daihen Varstroj tudi letos, tako kot vsako leto, prisoten na 62. sejmu tehnike, kjer bodo predstavljeni najnovejši trendi Industrije 4.0.