Članice odbojkarskega kluba Murania Lendava nadaljujejo zmagovalni niz mlajših selekcij

Včeraj popoldan se je v športni dvorani Dvojezične srednje šole Lendava odvilo srečanje med članicami lendavskega odbojkarskega kluba in kluba Krim iz Ljubljane.
Včeraj so niz zmag v mlajših selekcijah iz prejšnjega vikenda nadaljevale tudi članice, ki so se na domačem parketu pomerile z ekipo odbojkarskega društva Krim iz Ljubljane. V vseh treh nizih so že na začetku prevzele pobudo in vodile igro vse do zmage s 3:0 v nizih (25:9, 25:17, 25:11).

Včeraj je člansko ekipo vodila trenerka Tajda Varga, ki se je zmage veselila skupaj s svojimi bivšimi soigralkami: “Dekleta se zasluženo veselijo visoke zmage na današnji tekmi. Z odličnim servisom in odločnostjo v napadu nasprotnicam v nobenem trenutku niso dovolile preobrata in dominirale celotno tekmo. Vzdušje v ekipi je nabito s pozitivno, moštveno in tekmovalno energijo, na kar vplivajo res dobri rezultati v tej sezoni.”

“Veseli smo nove članice v ekipi Muranie Lendava. Pridružila se nam je Vita Belec, ki se je hitro ujela z novimi soigralkami in na položaju proste igralke okrepila ekipo.”