Članice Muranie Lendava z zmago v novo sezono

Predvčerajšnjim so članice OK Lendava začele z novo tekmovalno sezono državnega prvenstva v 3. državni odbojkarski ligi in proti ekipi Volleyball Ljubljana zabeležile prvo zmago s polnim izkupičkom točk.
“Tekma je bila zares težka. Začeli smo nervozno in nismo igrali tako kot zmoremo, sem pa zelo vesel, da smo že na sredini prvega niza prevzeli nadzor nad igro, kar je bilo za nadaljevanje zelo pomembno. Dekleta so se res osredotočila na igro, uspela je naša taktična sprememba. Rezultat je nagrada za našo ekipo, saj takšne izkušnje potrebujemo in so odlična vzpodbuda na začetku tekmovalne sezone. Ponosen sem na ekipo, iskreno jim čestitam za super odigrano tekmo. Zahvaljujem se tudi naši publiki, bili so fenomenalni,” je po tekmi povedal trener Spasoje Todorović.

Odličnega rezultata je bila vesela tudi kapetanka ekipe Nika Kuhar: “Na tekmi smo vse punce pokazale odlično igro. Bile smo borbene in verjele v to, da lahko zmagamo. Borile smo se ena za drugo in nismo popustile. Vsi elementi igre so bili dobri. Imele smo dober servis, ki je nasprotnicam povzročal kar nekaj težav. Podaje so bile dobre, zato je tudi v napadu bilo malo napak. Vesela sem, da smo postali tako dobra in povezana ekipa, ki ima še veliko za pokazati. Bravo punce.”

Članska ekipa bo prihodnjo soboto gostovala v Preboldu pri ekipi Uniforest.

Murania Lendava – Volleyball Ljubljana, 3:0 (25:14, 25:16, 25:13)

FOTO: Edit Gönc