Borut Jarc zamenjal Damirja Roba

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je 26.1.2012 v Ljubljani imenoval Lendavčana Damirja Roba, trenerja z najvišjo nogometno licenco UEFA PRO, za novega selektorja slovenske ženske nogometne reprezentance. Ker mu je s koncem leta 2017 potekel tretji mandat, ga je zamenjal Borut Jarc.
Damirja Roba iz Lendave so v Ljubljani, na Nogometni zvezi Slovenije, leta 2012 imenovali za selektorja slovenske ženske reprezentance. Na tem mestu je, spomnimo, takrat zamenjal Darka Žižka, z delom katerega vodilni pri Nogometni zvezi Slovenije niso bili ravno najbolj zadovoljni. So pa bili veliko bolj z delom Damirja Roba, ki je slovensko žensko nogometno reprezentanco vodil kar tri mandate, torej šest let.

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na torkovem zasedanju tako na čelo slovenske ženske reprezentance postavil Mariborčana Boruta Jarca, kateremu se je mandat pričel prvega januarja 2018. Sodelovanje z Nogometno zvezo Slovenije bo prekmurski strokovnjak Rob nadaljeval na področju nogometa za vse, kjer bo deloval kot koordinator regijskih centrov. Jarčev mandat bo trajal do 31. novembra 2020.

Foto: Boštjan Rous