Bo po srečanju z NŠ Muro, padla nova zmaga?

Jutri se z 21. krogom po minulem vikendu nadaljuje drugoligaški ritem. Po tem, ko je Nafta 1903 v gosteh in z igralcem manj premagala murskosoboško NŠ Muro, bo ta dvoboj tokrat gostila na svojem terenu. V Lendavo namreč prihaja Zarica iz Kranja.
Jutri se za ekipe v drugi državni ligi znova začenja dvoboj za okroglo usnje. Sedem srečanj 21. kroga bo odigranih jutrišnjo soboto, med tem, ko se bosta Ilirija in Kalcer Radomlje pomerila v ponedeljek. Lendavska Nafta 1903 bo na domačem terenu gostila Zarico iz Kranja, ekipi pa sta srečanje prvič odigrali v začetku lanskega oktobra, v šestem krogu prvenstva. Nafta 1903 se je iz Kranja v Lendavo takrat vrnila s tremi točkami, saj je domače premagala s kar 1:4.

Jutrišnje srečanje se bo v lendavskem športnem parku pričelo ob 16.00 uri. Rdeči vragi so sicer že večkrat pokazali, da lahko ogrozijo tudi moštva z vrha lestvice, je pa res tudi, da Nafta 1903 na svojem igrišču še ni izgubila. Kranjčani bodo v Lendavo prispeli v polni postavi, med tem, ko bo modro-belim tokrat manjkal Liridon Osmanaj. Ta je kaznovan zaradi prejetega rdečega kartona minulo nedeljo v Murski Soboti. Omenimo naj, da se Kranjčani trenutno nahajajo na dvanajstem mestu drugoligaške tabele.

Kakšen bo razplet je seveda težko napovedati, saj gre za dvoboj dveh dobrih ekip. Pričakovanja pod Lendavskimi Goricami so seveda visoka, tudi zaradi poguma po dobljenem derbiju na Fazaneriji. Ker ekipa Nafte 1903 tudi tokrat potrebuje tri točke, si ekipa vsekakor želi in zasluži glasno navijanje. Glavni sodnik na srečanju bo Armando Šorli, ob bokih pa mu bosta pomagala Tadej Friš in Jure Sužnik.