Blagovna znamka Si.mobil se poslavlja

Si.mobil bo tekom leta 2017 izvedel prehod s svoje trenutne blagovne znamke na novo znamko A1. “Ta strateški korak predstavlja nov zagon nadaljnji rasti na slovenskem trgu tako na področjih mobilnih in fiksnih storitev kot tudi naprednih digitalnih rešitev,” so prepričani pri Simobilu.

“Kot A1 bo Si.mobil  tudi v prihodnje zavezan ustvarjanju rešitev, ki bodo predstavljale odgovor na trenutne in nastajajoče potrebe uporabnikov.  Usmerjen bo v zagotavljanje storitev, ki jim bodo omogočale izkušnjo dela, zabave, ustvarjanja in deljenja na bolj povezan način, pod njihovimi pogoji,” so v včerajšnjem sporočilu za javnost poudarili pri Simobilu.

Pri tem dodajajo, da so spremembe v strateškem položaju družbe Si.mobil kot tudi spremembe v izjemno dinamičnem okolju  povod za nov razvojni korak v smeri novega pozicioniranja in zagotavljanja novih prednosti za uporabnike, ki ga bo Si.mobil izvedel tekom leta 2017. “Prehod na novo znamko nam bo omogočil uporabo izrazitih prednosti in koristi, ki jih nosi znamka A1. S tem bomo nadaljevali  krepitev svojega položaja na slovenskem trgu,” je povedal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila, in dodal: “Sprememba blagovne znamke je splošno uveljavljena poslovna praksa za krepitev položaja na trgu in pogosta strateška aktivnost v globalni telekomunikacijski panogi. Kot znamka A1 bomo v Sloveniji zgradili  izjemno močno zgodbo.”

A1

“Si.mobil bo pod znamko A1 tudi v prihodnje zagotavljal najboljšo uporabniško izkušnjo in ohranil svoj položaj tehnološkega pionirja na slovenskem trgu. V sodobnem svetu, ki ga zaznamuje vseobsegajoča povezanost tako ljudi, prostorov kot tudi predmetov, bo še naprej stremel k postavljanju novih temeljev pomenu povezanosti in s tem h krojenju nenehno razvijajočega se sveta možnosti in izkušenj.”

A1 je vodilno telekomunikacijsko podjetje in blagovna znamka na avstrijskem trgu.