Bioterme Mala Nedelja ponovno osvojile 1. mesto

Včeraj 11. 10.2017 je v Vili Bianca v Velenju potekala razglasitev rezultatov v izboru za naj kopališče 2017.  Akcija izbora naj kopališče je potekala že 27. zapored, kjer poslušalke in poslušalci radijskih programov Radia Slovenja- Radia Si, Radia Maribor in Radia Koper izbirajo najbolj priljubljena kopališča v Sloveniji v šestih kategorijah.
V akciji je letos sodelovalo kar 84 kopališč iz vse Slovenije. Glasovanje je potekalo na spletni strani www.najkopalisce.si, kjer so zapisane ključne informacije o vseh sodelujočih kopališčih, letos pa je bilo veliko število glasovnic oddanih tudi na kopališčih. Oddaja »Naj kopališče« je ob sobotah čez vso poletje potekala na radijskih programih Radia Slovenija – na Radiu Si, Radiu Maribor in Radiu Koper. Slišati pa jih je bilo mogoče tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah. Kopalke in kopalci so lahko na tak način izbrali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča.

Med srednje velikimi termalnimi kopališči je ponovno prvo mesto z največ glasovi zasedlo kopališče Bioterme Mala Nedelja, na drugem mestu je pristal Termalni center Thermana park Laško, na tretjem mestu pa Terme Vivat. Najboljše veliko termalno kopališče leta 2017 z nazivom »Naj kopališče 2017« pa so postale Terme 3000 Moravske Toplice, ki so se na to mesto povzpele z lanskega tretjega mesta. Na drugem mestu je pristalo kopališče Terme Olimia, na tretjem pa lanskoletni zmagovalci, Termalna riviera Terme Čatež. Vsi zmagovalci posameznih kategorij so prejeli kristalna priznanja mojstrov Steklarne Rogaška.

V Biotermah Mala Nedelja so na osvojeno prvo mesto ponosni in se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem gostom za izkazano zaupanje in oddan glas. Še naprej bodo skrbeli, da se bodo gostje pri njih dobro počutili in se k njim tudi radi vračali.

Vsako leto poskrbijo za številne novosti in nadgradnjo ponudbe, ena izmed novosti in trenutno tudi najpomembnejša pa je zagotovo izgradnja novega luksuznega Glamping naselja Sončna dolina Bioterme, ki bo svoja vrata odprl v mesecu decembru 2017.