VIDEO: 59. državno člansko prvenstvo

Po dolgih letih se je v Lendavo vrnilo državno prvenstvo za člane in članice. Lendavski badmintonski klub Mladost je državno prvenstvo prvič gostil v 70. letih prejšnjega stoletja. Najpomembnejša srečanja ste si lahko od 9:30 ure naprej ogledali tudi v neposrednem prenosu na naši spletni strani.

“Po dolgih letih se je v Lendavo vrnilo državno prvenstvo za člane in članice. Naš klub je državno prvenstvo prvič gostil v 70. letih prejšnjega stoletja, nato pa so se članska prvenstva vseskozi odvijala večinoma v Ljubljani ter drugih badmintonskih krajih po Sloveniji. Tokrat bo v Lendavi sledila 59. izvedba državnega prvenstva,” sporočajo iz BK Mladost.

Državni naslov bo znova branil Iztok Utroša, med posamezniki, skupaj z Miho Horvatom se bosta potegovala za zmago v moških dvojicah, predvidoma enako bo veljalo tudi za Niko Koncut in Sabino Magyar v ženskih dvojicah, možnosti za zmago imamo tudi v mešanih dvojicah.

Iztok Utroša: “Danes začenjamo z državnim prvenstvom, ki bo tokrat doma, v Lendavi. Definitivno sem zelo vesel, da lahko igram doma in to mi pri igri daje dodatno motivacijo vključno pred vsemi prijatelji in domačimi. Upam da bo prišlo čim več domačih navijačev.”

Vse ljubitelje badmintona, pa tudi tiste, ki to morda niso, organizatorji vabijo, da si danes in jutri, torej 6. in 7. februarja 2016 ogledajo tekme posamično, moških in ženskih dvojic ter mešanih dvojic v živo. Katerim pa to ne bo uspelo, pa je na naši spletni strani od 9:15 ure naprej na voljo neposredni prenos pomembnih srečanj s centralnega in najpomembnejšega igrišča.