Avto Rajh Fordov trgovec leta 2016

Podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote se je tudi letos povzpelo na vrh lestvice servisno prodajne mreže Ford.

Družba Summit motors Ljubljana je včeraj podelila naziv Fordov trgovec leta 2016, ki ga je že tretjič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv za trgovca, ki ob doseganju najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. Podjetje sodi med vodilna podjetja na slovenskem avtomobilskem trgu, tako po obsegu poslovanja, kot predvsem po visokih kakovostnih standardih, ki jih dosegajo z vidika tehnologij in človeških virov. Pri tem pa ostajajo zvesti vrednotam družinskega podjetja.

Direktor Avto Rajh prodaje, Dušan Rajh: “Zavedamo se, da nakup vozila ljudem pomeni veliko odločite, ki se ne zgodi z danes na jutri. Stranke za svoj denar želijo kvaliteto, ki ne predstavlja le sodobnega avtomobila, temveč tudi prijazen odnos našega osebja. Kakovost je potrebno vzdrževati in negovati od prvega dneva nakupa avtomobila naprej. Največja potrditev dobrih odnosov je, ko se stranka rada vrača k nam v salon, nam zaupa in ostaja zvesta. Novi avtomobili ponujajo veliko, veliko pa moramo strankam ponuditi tudi mi. Razlog za poslovni uspeh podjetja in dobre prodaje je v tem, da se potrudimo najti pravi avtomobil za vsako stranko. Za tako dobre rezultate in prejeto nagrado so v veliki meri zaslužni sodelavke in sodelavci, saj se neprestano izjemno trudijo. Za njihov trud in odnos do dela, se jim najlepše zahvaljujem. Velika zahvala za zvestobo in izkazano zaupanje gre seveda tudi našim cenjenim strankam.”

Direktor Avto Rajh servisa, Damjan Rajh: “Naziv Fordov trgovec leta je predvsem potrditev, da imamo res dobro in utečeno ekipo. Ves čas pa je potrebno tudi veliko vlaganj in energije v rast podjetja. Zadovoljstvo strank je naše največje merilo, saj želimo, da se vračajo k nam. Trdo, a srčno delo se obrestuje in dobri rezultati to potrjujejo. Potegovanje za čim boljše mesto v okviru izbora Fordovega trgovca leta jemljemo zelo resno. Predstavlja in spodbuja pozitivno tekmovalnost med nami ter nas spodbuja k spremljanju in uvajanju najnovejših praks in tehnologij pri našem delu. Trudimo se biti vedno boljši …ne samo iz leta v leto, ampak iz dneva v dan.”