Arpad Vaš okrepil NŠ Mura

Murskosoboška Mura je svoje vrste okrepila z dvema novima igralcema. En izmed obeh je Arpad Vaš, ki je v Muro prestopil iz drugoligaškega Veržeja. Drugi je Borut Lukač, Arpadov soigralec.

Članski ekipi Mure se bosta pred novo sezono pridružila Arpad Vaš (Veržej) in Borut Lukač (Veržej). Oba igralca se k Muri selita iz Veržeja.

Arpad Vaš (roj. 31.07.1989) je stari znanec Murinih navijačev, saj je v sezoni 2012/13 igral v takrat prvoligaški ekipi pri Nafti. V zadnjih sezonah je uspešno igral pri Veržeju. V pravkar končani sezoni v 2. SNL je za Veržej zbral 25 nastopov in dosegel 9 zadetkov.

Borut Lukač (roj. 20.11.1990)  je v mlajših selekcijah že igral pri Muri. Tokrat pa se bo preizkusil še v članski ekipi. Od leta 2011 je igral za Veržej. V zadnji sezoni je za Veržej zbral 21 nastopov in dosegel 3 zadetke. Najbolje se znajde na mestu branilca.

  • w

    Pravi rodoljub, pravi Lendavčan,glavno, da ima službo v Lendavi.

  • coco

    Ka je vogri? boli vas? ker se je pač odločo za prvi klub prekmurja? zna on šta valja, sramota za Nafto, kao eden najstarejših klubov a brez kakšnih vidnih uspehov, Mura je bog i batina, Arpad prava odločitev, pusti nevoščene magyare!