Anina zvezdica Pomurje: Pomagali okrog 74 družinam

Anina zvezdica je dobrodelna organizacija, ki deluje na območju celotne Slovenije, člani organizacije pa delujejo brezplačno v svojem prostem času. Anina Zvezdica ima svojo izpostavo tudi v Pomurju, člani katere so v teh dneh pomagali 74 družinam.
“Z veseljem sporočam, da so se paketi pripravili in že šli v roke našim družinam v Pomurju. Žal kljub temu, da se vsako leto daruje več hrane, še vedno ni bilo zadosti hrane, da bi se darovalo vsem prijavljenim družinam. Vsekakor pa hvala vsem, ki ste prispevali del sebe. Namreč pomagali smo čez 74 družinam, kar šteje okrog 261 posameznikom v Pomurju,” so včeraj zapisali pri Anini zvezdici Pomurje.

Vsem družinam seveda niso mogli pomagati. Ti sporočajo, da v koliko bo še kaj ostalo in ali bo kdo še daroval kaj hrane, bodo družine sproti obveščali. “Ni enostavno izmed več kot 300 prijavljenih, izbrati tiste, ki to najbolj potrebujejo,” je zapisala Amadea Gomboc, ki Anino zvezdico Pomurje tudi vodi. “Ob tej priložnosti rada zahvalila res vsem, ki ste v teh 6 letih odkar je Anina zvezdica v Pomurju, pomagali kolikor ste lahko,” je še dejala Gombočeva.

“Res ni enostavno, ko družini odpelješ paket in se posamezniki jočejo ker smo/ste jim polepšali praznike. Ko punčka teče in ti skoči v objem.Težko je našteti vse dogodke, občutke, ki se zgodijo tekom akcije. Hvala vsem, ki mi vsako leto pomagate in se trudite, da se akcija izpelje do konca. Včasih popustijo moči in takrat rabiš nekoga, ki te dvigne. Hvala Pomurje za teh 6 let,” zaključuje Amadea Gomboc.