Ali lendavska Mansarda znova odpira svoja vrata?

Ustanovni člani oziroma takozvana ekipa entuziastov ali glavni pogon Mansarde v najbolj uspešnih letih, če želite, Andi Gal, Peter Paller, Leon Novak in Simon Vuk so se odločili, da obudijo Mansardo. Ali gre za ponovno odprtje prostora, ali pa za zgolj enkratni dogodek, še ni povsem jasno …
Ustanovni člani so v minulih nekaj dneh na priljubljenem spletnem družabnem omrežju objavili dražeč video, slednjega lahko vidite tudi nekoliko višje, ki napoveduje dogodek, ki se bo zgodil 17. novembra. Ali bo šlo za ponovno odprtje prostora Mansarda, ali gre za enkratni dogodek, ali za sklop večih dogodkov ni povsem jasno, saj je “zadeva” ovita v tančico skrivnosti.

Priljubljeno zabavišče Mladih, lendavska MKI Mansarda, je sicer svoja vrata zaprla letošnjega aprila, po slabih šestih letih delovanja. A ker se dobre zgodbe nikoli ne končajo – takšen je namreč tokratni slogan, bo zanimivo videti, kaj se bo in kje se bo na ta dan zgodilo. Vsekakor je iz videoposnetka moč razbrati, da je prijetnost povezana z Mansardo.

Vsekakor bomo tudi na našem spletnem portalu spremljali dogajanje ob klubskih prostorih na Mlinski ulici 5b.