2. SNL: Nafta 1903 in Roltek Dob v neposrednem prenosu na programu Sportklub

Prihajajoča sezona druge slovenske nogometne lige, v katero sta se uvrstila tako domača Nafta 1903 kakor tudi večni lendavski rival NŠ Mura, velja za eno najzanimivejših doslej. To je uvidel tudi športni televizijski program Sportklub in spletno ter medijsko uredništvo NZS-ja.
Ljubitelji slovenskega ligaškega nogometa lahko v letošnji sezoni preko TV sprejemnikov spremljajo vseh pet tekem Prve lige Telekom Slovenije, na male zaslone pa se zdaj seli tudi drugoligaško tekmovanje. Nogometna zveza Slovenije in Sportklub Slovenija sta sklenila dogovor o prenosih 2. SNL na Sportklubu.

Drugoligaško tekmovanje bo letos še kako zanimivo. Liga se je z desetih klubov razširila na šestnajst, v tekmovanju, kjer se klubi borijo za vstop med najboljše, pa so tudi klubi iz tradicionalno nogometnih pokrajin. Atraktivnost tekmovanja so tako prepoznali pri Sportklubu, kjer bodo pripravili dvajset prenosov v sezoni, še najmanj dvajset tekem pa si boste lahko ogledali tudi v spletnih prenosih, saj bo s prenosi na svojih spletnih platformah nadaljevala tudi Nogometna zveza Slovenije.

Drugoligaški ples se pričenja v petek, 4. avgusta, ko se bosta ob 20. uri pred kamerami Sportkluba pomerila Nafta 1903 in Roltek Dob, v drugem krogu pa si bodo nogometni navdušenci lahko ogledali kar dve tekmi – Mura in Kalcer Radomlje na Sportklubu, ter Jadran Dekani in Brežice Terme Čatež na NZS.si.