2.000 EUR Splošni bolnišnici Murska Sobota

Podjetje Energija plus d.o.o. je včeraj predalo donacijo v višini 2.000 evrov Splošni bolnišnici Murska Sobota, za nabavo aparata za merjenje biomedina v krvi pri novorojenčkih pri Otroškem oddelku omenjene bolnišnice.

V prostorih Splošne bolnišnice Murska Sobota v Rakičanu je včeraj potekala predaja donacije v višini 2.000 evrov, ki jo podjetje Energija Plus namenja otroškemu oddelku bolnišnice. Ta jo bo namenila posodobitvi opreme. direktor SB Murska Sobota, dr. med. Bojan Korošec se je podjetju za donacijo zahvalil in poudaril, da je slovensko zdravstvo v teh časih sredi viharnih časov in da si vsi želijo pozitivnih sprememb za boljše delovanje v korist bolnikov.

Zadovoljstvo ob predaji donacije je med drugim izrazil še direktor družbe Energije plus d.o.o., Bojan Horvat in dodal, da cenijo svoje stranke in da so z njimi ko jih najbolj potrebujejo. “Družbena odgovornost zato za nas ni projekt, temveč del poslanstva,” je še zaključil Horvat. Svoje zadovoljstvo je izrazil tudi predstojnik otroškega oddelka, dr. asis. mag. Zdravko Roškar in obelodanil, da bodo sredstva porabili za nabavo aparata za za merjenje biomedina v krvi oziroma rumenice pri novorojenčkih.